* Livrare gratuita la orice comanda 737 135 614 Luni-Vineri 10.00 - 19.00 CONTACT
Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3

Da, poti alege un template cu text cu tot, tu doar trebuie sa adaugi poze. Daca textul nu se potriveste, poti oricand sa modifici o propozitie, un cuvant sau chiar intregul continut.

Inainte de toate este foarte important sa stii ca trebuie sa-ti faci cont pe site si sa salvezi proiectul tau. In pagina de editare ai un buton in stanga care zice ”salveaza”. Dupa ce ai salvat, cartea ta va ramane salvata pe site pentru totdeauna. Poti oricand reveni la ea sa continui sau sa faci modificari.

Aceste carti sunt special gandite pentru cei dragi tie: Iubit/ Iubita (indifirent de statului oficial), parinti, frati, surori si bineinteles prieteni. Textul il poti adapta in functie de amintirile voastre sau poti face de la 0 o carte cu cele mai importante momente petrecute impreuna.

Sigur ca da. Avem integrat un program de editare si poti face aproape tot ce vrei. Poti scrie ce vrei tu, incarca ce poze vrei tu si adauga ce elemente vrei tu.

Pozele trebuie sa fie in format JPEG sau PNG pentru a putea fi urcate pe site.

Daca intalnesti aceasta dificultate, ar trebui intai sa verifici dimensiunea fisierului. Nu trebuie sa depaseasca limita de 10 MB ( 6000/700 px sau sa fie mai mica de 100/100px) . Dupa ce redimensionezi poza ar trebui sa se rezolve problema. Verifica daca formatul pozelor este JPEG sau PNG.

Sigur ca da. Poti opta pentru aceasta varianta.

Facem tot posibilul sa onoram cat mai repede comenzile. Vei primi comanda in termen de 10 zile. In caz contrar, ne asumam noi toate costurile comenzii.

Multumim pentru incredere. Te asiguram ca cel caruia sau careia vrei sa-i dedici cartea va primi cel mai dragut colet. Cartea va fi ambalata in hartie de cadou.

Taxa pentru transport se calculeaza in functie de localitatea in care te afli. Inainte de a finaliza comanda vei gasi un calculator care te va ajuta in acest sens.

Numarul paginilor difera in functie de template-ul ales (intre 20-40 pagini). Daca alegi sa creezi cartea de la 0 poti adauga maxim 40 de pagini si minimum 10.

Cartea are formatul A5 (jumatate dintr-o foaie A4)

Coperta este tare, dar are un strat de burete.

Sigur ca da. Inainte de a finaliza comanda vei putea alege modalitatea de plata.

Poti anula comanda in termen de 3 ore. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la adresa contact@cartecupersonalitate.ro in care ceri anularea comenzii. Nu uita sa specifici datele tale de contact (nume, prenume, numar de telefon) si titlul cartii.

Exista mai multi factori care pot cauza astfel de probleme. Ce ar trebui sa verifici mai intai:

– asigura-te ca conexiunea la internet este buna si ca ai parte de cea mai buna viteza de incarcare.

– ai grija sa folosesti cea mai noua versiune Adobe Flash. Poti descarca de aici.

– incearca sa tii cat mai putine fereste deschise in browserul pe care il folosesti.

– da un restart browserului (daca poti salveaza tot ce ai lucrat pana atunci)

– da un restart calculatorului/laptopului.

– daca nici asa nu a functionat, incearca sa te loghezi de pe un alt calculator ca sa vezi daca problema este pe server sau este de la dispozitivul tau.

– scrie-ne un mesaj in care da-ne mai multe detalii despre ce erori apar si poate rezolvam impreuna problema.

Poti reseta parola urmand acest link. Trebuie doar sa introduci adresa ta de mail. aici

Da, poti alege sa comanzi mai multe exemplare din aceeasi carte sau poti comanda carti diferite pentru presoane diferiti.

Inainte de a finaliza comanda vei gasi o casuta unde sa introduci codul de pe voucher.

Da, poti sterge un cuvant, o fraza sau tot textul daca nu il gasesti potrivit chiar daca ai ales optiunea template predefinit. Poti modifica/adauga/sterge si elementele grafice.

Da. Numele autorului va aparea pe cotorul si coperta cartii. Atentie!!! Numele autorului, nu neaparat numele celui care face comanda. Dupa ce alegi sa creezi o carte cu personalitate, va trebuie sa scrii numele autorului care vrei sa apara pe coperta si cotor.

Daca detii mai multe conturi de Instagram/Facebook aplicatia de pe site te va loga cu contul cu care esti logat in browser. Daca vrei sa te deloghezi de pe Instagram/Facebook trebuie sa te deloghezi intai din pagina browserului si sa te loghezi cu contul din care vrei sa accesezi pozele pe site-ul nostru.

Nu trebuie sa le stergi. Este suficient sa le lasi albe si te asiguram ca acestea nu vor iesi la print.